AJORNAT – Portes obertes al laboratori The Thinx
Properament s’anunciarà nova data per a la visita de portes obertes organitzada per Sinergia amb la participació de l’ASEITEC
L’espai és un entorn End2End real de les noves tecnologies IoT
L’Aseitec, a través de Sinergia, us convida a participar en una jornada de portes obertes dimarts 18 de juny en què Telefónica i 5G Barcelona presenten el laboratori The Thinx. El laboratori és fruit de la col·laboració entre Telefònica, i2CAT i MW Capital, aquests dos últims com a representants de 5G Barcelona.
El laboratori The Thinx|5G Barcelona neix de la col·laboració entre Telefónica, MWCapiltal i i2CAT per a incentivar l’acceleració de pilots tecnològics.
L’espai, ubicat a les instal·lacions de MWCapital Barcelona al Pier01 -Barcelona Tech City, proporciona un entorn End2End real de les noves tecnologies IoT facilitant que les startups, pimes i emprenedors interessats puguin testejar gratuïtament les seves noves aplicacions en condicions reals de xarxa.
Programa
9:30–9:55 Registre d’assistents
10:00 –10:15 Benvinguda i presentació de la iniciativa 5G Barcelona: Xavi Llofre, 5G Senior Programme Manager, MWCapital
10:15–10:50 Introducció a la tecnologia 5G i les possibilitats que aquesta ofereix: Rosa Paradell, Innovation Business Development Manager, i2CAT
10:50-11:10 The ThinX 5G Barcelona, una oportunitat de negoci: Miguel Ángel Fernández, Desarrollo Digital, Telefònica
11:10 –11:15 Desplaçament al laboratori
11:15–11:30 Visita al laboratori
TheThinx | 5GBarcelona es defineix com un open lab on cultivar les relacions amb els diferents actors de l’àmbit tecnològic, accelerar la presa de decisions i el desenvolupament de models end2end(e2e) amb l’objectiu de crear un ecosistema on s’incentivi la col·laboració entre empreses vendors fabricants de dispositius i de chipset i des de corporates passant per startups i es pugui testejar desenvolupaments, i generar nous coneixements tècnics.
El valor diferencial que aporta TheThinx | 5GBarcelona a les empreses és un entorn avançat que reprodueix amb un any d’antelació les tecnologies i les xarxes de telecomunicacions en què hauran d’operar.
El fet de testejar sobre aquest tipus d’entorn, implica una reducció directa del temps d’arribada al mercat dels seus prototips i, a més, l’oportunitat de simular condicions atmosfèriques particulars, per provar en condicions de baixa cobertura, o com es comporten les bateries en un entorn o un altre.
- On 14 juny, 2019