16 I 17 d’abril – ITworldEdu 2018
16 i 17 d’abril de 2018 – de 9 a 20h. – Teatre-Auditori, plaça Victòria dels Àngels , 1, Sant Cugat del Vallès – INSCRIPCIONS
L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.
Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.
L’ITworldEdu és un Summit sobre Innovació tecnològica en l’àmbit educatiu que congrega els màxims representants del sector amb la finalitat de conèixer solucions educatives i reflexionar conjuntament en el món educatiu.
Té com a propòsit compartir les novetats i tendències de la tecnologia educativa, mostrar aquelles experiències d’escoles més innovadores i els ecosistemes i metodologies basades en les TIC que afavoreixen un millor procés d’ensenyament-aprenentatge.
En les darreres edicions l’ITworldEdu ha anat creixent en continguts, ponents i projecció nacional i internacional per esdevenir punt de referència en el sector TIC Educació gràcies a la qualitat del programa i a un enfoc dirigit al sector educatiu.
El congrés s’adreça a responsables i directius de centres i agrupacions educatives, professors/es innovadors/es en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula, empreses, start-ups i joves emprenedors en solucions tecnològiques per l’àmbit educatiu, responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives, prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives, i alts càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC, entre d’altres.
El Clúster Edutech és l’entitat organitzadora amb la col·laboració d’Eurecat i el suport actiu de les administracions catalanes, en especial la Generalitat de Catalunya.
Alguns dels keynote speakers confirmats:
Linda Liukas – Linda és programadora, narradora i il·lustradora d’Hèlsinki, Finlàndia. Va a estudiar Empresarials, Disseny i Enginyeria a la Universidat d’Aalto i Enginyeria de Producte a la Universitat de Stanford.
La seva sèrie de llibres “Hello Ruby” presenten el fantàstic món de la tecnologia per a nens i han estat traduïts a més de 20 idiomes. “Hello Ruby” va fer el seu debut en Kickstarter i ràpidament va aconseguir el seu objectiu de finançament de 10.000 dòlars en tan sol 3.5 hores reunint 380.000 dòlars en total.
“Hello Ruby” va ser el llibre que va aconseguir més fons en la categoria de llibres per a nens de Kickstarter. La seva sèrie de llibres ha crescut fins arribar a tres llibres: sobre programació, sobre ordinadors i Internet.
Linda és la fundadora de Rails Girls, un fenomen global que ensenya els aspectes bàsics de la programació a noies de tot el món. Els tallers, organitzats per voluntaris en més de 270 ciutats han ensenyat, en uns pocs anys, les bases de la programació a més de 10.000 dones.
David Calle – És enginyer de Telecomunicacions. Va compatibilitzar els seus estudis universitaris impartint classes en una acadèmia de suport a l’estudi que, anys més tard, li va servir per retrobar-se amb la seva passió per la docència.
Després del seu pas per diferents multinacionals, l’any 2003 decideix replantejar la seva carrera professional i reprèn el seu treball com a professor.
El 2011, al mig de la crisi, intentant ajudar millor als seus alumnes i amb la intenció de donar les mateixes oportunitats a tots, funda unicoos i unicoos.com. Actualment són el canal Youtube i la Plataforma Educativa en llengua hispana més importants del món en la seva categoria.
Al 2016 va ser triat “Youtuber del Año” en els premis Bitácoras 2016, i al 2017 va ser un dels 10 finalistes al Global Teacher Prize, considerat el Nobel de l’educació, i la revista FORBES l’ha inclòs entre les 100 persones més creatives del món.
- On 6 març, 2018