12 reptes d’Indústria 4.0
El programa “12 reptes d’Indústria 4.0″ dona suport al desenvolupament d’entorns col·laboratius a través de la innovació oberta. La seva finalitat és desenvolupar 12 casos d’èxit de col·laboració empresa&startup connectant empreses de nova generació amb les principals empreses industrials a l’estat espanyol.
Després de la identificació dels reptes tecnològics de 12 grans empreses industrials la convocatòria cerca seleccionar startups que donin resposta als mateixos mitjançant solucions basades en els habilitadors digitals de la Indústria 4.0.
El programa inclou
12 Reptes Industrials / selecció de 12 Startups / co-creació de solució:
– El programa ofereix a la startup l’oportunitat real de començar a col·laborar amb una gran empresa industrial.
– Tots els participants tindran visibilitat davant 12 grans empreses del país.
Espai virtual d’acceleració per a cada startup, amb zones comuns per a reunions, networking i llocs que faciliten l’aprenentatge compartit.
Mentoring individual a cada projecte, acompanyant-los en desenvolupament del repte i ajudant-los a resoldre necessitats generals i específiques.
Formació per mitjà de tallers pràctics centrats en temes crucials per abordar els temes clau relacionats amb escalabilitat, negociació corporativa, finançament.
Esdeveniments: jornades de networking i presentació final de la solució als reptes.
Selecció de candidats
Els emprenedors participants seran seleccionats d’acord amb els criteris de FSE i EOI que, amb caràcter general, són els següents:
A nivell empresarial s’avaluarà cada projecte d’acord amb el seu grau de maduresa, l’equip que el compon, les idees de negoci que afavoreixin el desenvolupament sostenible, etc.
També s’avaluarà la situació de l’emprenedor quant a la seva activitat professional, situació d’atur o pertinença a col·lectius prioritaris per FSE com a dones o persones en risc d’exclusió.
A nivell personal es prioritzaran l’actitud, motivació, aptitud i potencial de l’emprenedor i el seu projecte de cara a la resolució del repte triat. De manera que es valoraran aspectes com quina solució proposa per al repte, en quines tecnologies es basa la seva proposta, en quin grau de desenvolupament es troba … i se li donarà la possibilitat d’aportar documentació complementària (ppt, vídeo, accés a MVP / beta privada / demo, etc.).
Si esteu interessats a participar, podeu ampliar informació de cadascun dels 12 reptes plantejats a través de la pàgina web de la EOI. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 29 de juliol.
- On 17 juliol, 2019